Vijesti

Preuzmite našu brošuru

Linija zaštitnih i higijenskih proizvoda

Objavljeno: 28.11.2013

Linija zaštitnih i higijenskih proizvoda U cilju daljnjeg širenja i razvoja, proširujemo naš asortiman na određene prozvode koji se upotrebljavaju u tvrtkama koje se bave sljedećim djelatnostima: poljoprivrednom, prehrambenom, mesnom, mliječnom, medicinskom, farmarstvom, djelatnosti čišćenja i slično.  

Više o tome

Linija industrijskih i profesionalnih papirnih proizvoda

Objavljeno: 28.11.2013

Linija industrijskih i profesionalnih papira Naš proizvodni asortiman je proširen linijom industrijskih i profesionalnih papira. Nova linija proizvoda obuhvaća različite vrste industrijskih i profesionalnih papira namijenjenih za primjenu na mnogobrojnim područjima rada i djelovanja - labaratoriji, industrije, radionice,  

Više o tome

Tuneli

Objavljeno: 13.01.2012

U našoj ponudi možete pronaći tunele sa čvrstim i stabilnim čeličnim konstrukcijama i kvalitetnim i otpornim PVC pokrovima. Trebate li skladišni prostor u kojeg se možete pouzdati pri jakom vjetru, kiši ili snijegu? Onda su Panon Agro Tuneli idealno rješenje za vaše potrebe!  

Više o tome

Sustavi za hlađenje izmagljivanjem

Objavljeno: 11.12.2011

Poštovani, Želimo Vam ukratko opisati naše sustave za hlađenje prostora, koji pomoću mikroskopskih čestica vode koje čine finu maglicu te uz pomoć ventilatora uspješno snižavaju temperaturu prostora te odvode toplinu sa površine ljudi, životinja, hrane I opreme. Ovakav sustav pomaže u održavanju idealne temperature I vlažnosti u stajama I ostalim prostorima, u mogućnosti je spustiti temperaturu I više od 10 stupnjeva, što je iznimno važno tijekom ljetnih vrućih perioda.  

Više o tome